Gå till planevo.se

Byggbemanning

Vi erbjuder kompetent och erfaren bemanningspersonal för olika typer av uppdrag på byggarbetsplatsen. Det är allt från enstaka bemanning till kompletta bygglag där också arbetsledning ingår.

Vi vill vara en säker och trygg arbetsgivare samt uppdragsgivare och erbjuder därför vår personal fasta anställningar för att säkerställa schyssta villkor och en hög standard på utfört arbete.

Vår bemanning finns tillgänglig för längre och omfattande byggprojekt men också vid kortare inhopp av olika slag.

Välkommen att kontakta oss och berätta mer om ert projekt och vad ni behöver.

Ta kontakt

Byggställningar & ställnings­montage

Vi arbetar med de svensktillverkade systemen Modular och Modular Light och erbjuder uthyrning av byggställningar samt möjlighet att hyra personal för montage.

Ibland kan ställningen behöva byggas om eller ändras för att matcha projektplanen. Genom att hyra personal för montering slipper ni onödiga kostnader i form av fördröjning i projekt eller stillastående arbete. Vår personal är väl bekanta med konstruktionen och kan därför arbeta snabbt och effektivt vid förändringar.

Välkommen att ta kontakt med oss för att berätta mer om vad ni har för behov i ert projekt.

Ta kontakt

Byggservice

Vår byggservice gäller för såväl företag som privatpersoner. Uppdragen varierar med allt från större projekt på bygganläggningar till mindre uppdrag och hemmasnickeri, så som exempelvis altaner, staket och enklare projekt i hemmet. Vår personalstyrka inom byggservice har varierad kompetens och en bred erfarenhet av olika typer av arbeten.

Välkommen att ta kontakt med oss och berätta mer om vad ni har för projekt på gång.

Ta kontakt